Terapi med heste inddraget (Uden ridning)

Samvær med heste kan være terapeutisk i sig selv
men samværet kan blive unikt helende og eksplicit lærende hvis du tilsætte dette samvær en psykoterapeut med – faglig viden og erfaring på det terapeutisk felt i en kombination med
faglig viden og erfaring med heste.
.Hesteterapi

Du kan gå i kortere eller længere terapi forløb med hest:
Individuel terapi
Parterapi med hest / Familie- og gruppeterapi
Terapi i gruppe
Terapi og selvudvikling i forløbterapi_PP

Terapi til  Fokus grupper (mænd i krise, incest overlevere, misbrugere etc.)
Terapi til arbejdsgruppen – lederen
Alle aldre

baby

Ønsker du at gå i terapi med heste, bør du sikre dig at terapien varetages af en faguddannet psykoterapeut med efteruddannelse og solid erfaring med heste. På www.GitteSperling.com kan du læse mere om betegnelsen pædagog, psykiater, psykolog, psykoterapeut og deres arbejdsområder.

Du kan selv kan sikre dig at din behandler har de kvalifikationer du leder efter. Opsøger du lægmands-terapi eller opsøger du en hest fordi du tror den er terapeuten, får du et andet udbytte end hos en psykoterapeut. At et samvær med en hest kan blive terapeutisk, betyder ikke at det automatisk er psykoterapi.

Hesten er ikke din terapeut – den er en hest!
Terapi med heste og psykoterapi  er en intensiv terapiform, hvor der foregår terapeutisk intervention der har til formål at hjælpe den der søger terapien.
Det kan være tankeforstyrrelser, emotionelle problemer, uhensigtsmæssig adfærd og kommunikation, tristhed, angst eller ønsket om at lære nyt om sig selv og blive en stærkere person der kan håndtere livets svære udfordringer på en mere hensigtsmæssig måde.

Hos Stald Plus er du sikret at din terapi kun foretages af specialuddannet psykoterapeut med relevante efteruddannelser og erfaring samt medlem af Dansk Psykoterapeut forening.