+Mind & Soul

+Mind & Soul med heste

Meget mere end blot mindfullnes – dette er den direkte vej ind til dig selv og din måde at være i verden på, vejen til ro glæde og ligevægt, velkommen.

Du behøver ikke være vild med heste, du kan sagtens være ‘nybegynder’ indenfor heste, eller ‘normalt slet ikke være et såkaldt hestemenneske’ for at deltage og få rigtig meget med til dig selv.

Mind & Soul med hest er helt enkelt, men voldsomt virkningsfuldt og effektivt på sigt.
Det som man i dag kalder mindfullness har visse ligheder med Mind & Soul med hest
og alligevel er Mind & Soul med heste meget anderledes fra mindfullness.

Der er forskellig måder at udøve Mind & Soul;
den lette måde – den dybe måde  -eller at tage lidt hist og lidt pist.

Forløb: Går du ind i et Mind & Soul forløb så lærer du dels en bestemt indgang, en bestemt teknik og at udføre Mind & Soul med og uden hest.
Retreat: På Mind & Soul retreat kommer du helt tæt på din egen naturlige kerne, finder din vej frem, i samhørighed med naturen – et retreat er intensivt, og en rendyrket økologisk tilgang.

“Det er mit bud på at vække din indre urkraft samt fremme dine selvhelende kræfter ved hjælp af guidet meditativt samvær med heste.
Siden 2005 har jeg, gennem det terapeutiske arbejde med heste er inddraget, fundet inspiration til at udøve Mind & Soul med heste.
Der findes i min hesteflok bare én hest som matcher dig, den éne vil følge dit personlige hjerte-til-hjerte arbejde, og vil få betydning for den grund- læggende resonans i dit liv.
I Mind & Soul med heste forekommer ingen terapi/ingen ridning, men er i sig selv terapeutisk for sjæl og psyke.
Det er en selvfølgelighed at MInd&Soul foregår ude i naturen, en økologisk tilgang som er 100% bæredygtig. Den mest ærlige måde at tage sig af sig selv. Er du først trådt ind i Mind & Soul med hest, er det læring for livet, for nogle bliver det en livsstil.
Kom med på det mest naturnære og primitive retreat, eller i et fast forløb på de mørke vinterdage”.

Workshop/Camp (forår-sommer-efterår):

Med sleep-over i telt, inklusive forplejning.
Ved hjælp af Mind & Soul øvelser kan du opleve hvordan du gennem det guidede samvær med hestene finder jordforbindelse, og en dybfølt kontakt til hesten og til dig selv.
Du får hjælp til kunne« »være« i stedet for at »gøre«.
Undervejs ser du dig selv og verden i et anderledes lys. Uanset om du normalt er til heste eller du ikke har forhåndskendskab til heste, vil du i tanke, følelse og sjæl kunne opleve ny klarhed.

Vil du med?

Send forespørgsel til Gitte
Næste MInd&Soul retreat Juni/Juli/August

 

Som forløb i efterår/vinterperioden: 8-16 uger
I +Mind & Soul med heste skabes udvikling for empati og resonans.
Som gruppe-forløb ved angst/stress

Du opnår en indre balance som efterfølgende udkrystalliseres i din væren.
Der arbejdes individuelt og i gruppe med heste hvor du, når du er parat, afprøver flere af de meget givende, meditative øvelser med heste.
Og selvfølgelig er det meningen at du overfører det du lærer gennem Mind&Soul, til din dagligdag.

Her forekommer hverken terapi eller ridning!

 

Du bliver guidet gennem Mind & Soul af
Gitte Sperling Psykoterapeut MPF.

– – – – – – – – –

Fra evaluering gengivet med tilladelse:
Lise: “Jeg har mange af de sensitive træk, og troede aldrig det ville blive muligt at tage på sommerferie. Denne korte ferie gave mig stor lettelse og læring med hjem”.

Lena: “Jeg vidste ikke noget om heste, og var egentlig nervøs for at være tæt på dem, men en guddommelig nærhed og ro bibragte de mig.

Karsten: “Troede ikke det var noget for mænd, men befriende nemt”.

A: “Her var jeg helt anonym, rart og betryggende i fred og ro”.

Tine: Sommer under åben himmel, en bette sang, og duft af hest, skønne heste, søde mennesker”

Lisbeth: “Jeg har før deltaget i en slags gumle terapi, så jeg var skeptisk, men ærligt talt så gik det her lige i hjertet”

Sanne: “Jeg har fundet vejen, til hesten og til mig selv, jeg ynder at sige; før og efter Mind & Soul kom ind i mit liv, der er jo en verden til forskel”

Anja: “Sikke en forskel, min hest takker mig og jeg takker dig for de mest lærerige dage ever”

BB: “Den bedste måde at være fri fra familien, sikke meget jeg ikke havde med hjem, det blev ladt tilbage i naturen hos dig, jeg var fyldt, tilpas og fri, meget værdsat retreat også af min mand”.

Birgitte: Jeg har fundet ud af jeg nogle evner, jeg ikke anede noget om, nogen kalder det telepati men jeg ved hvad det handler om. Tak det er jo fantastisk jordnært og ligetil.

Karoline: Det er bare så dejligt for både hesten og mig.