Kursus

Stald Plus Kurser
med heste inddraget

aktuelle tilbud på StaldPlus Online Shop.

Kursus:
Faglig efteruddannelse 5 moduler

For Rideterapeuter og andet fagpersonale.

1 Modul – Introduktion til Heste i læring og terapi  Læs mere
Rideterapi og selvudvikling med heste (for alle). 1 modul er 3 sammenhængende dage

4 Moduler – Efteruddannelse Heste inddraget i terapi
Terapeutisk intervention ved hjælp af heste (for rideterapeuter og fagpersonale). Inkl. kursus materiale og udd. bevis. (4 moduler a 3 sammenhængende dage)  Læs mere


 

Forældrekurser – om heste
Lær om heste i praksis, bliv klædt på til at hjælpe dit barn. Også for ny  hesteejere. Tag ansvar som forælder til det hesteglade barn. Med forælder viden, kan du tage det nødvendige ansvar, stille de krav, få viden om processer dit barn kan og vil gennemgå med hest, være i stand til at støtte dit barn og med en vigtig viden netop træffe de valg  som er bedst for dit barns læring sammen med hest.

Virksomheder organisationer:

På arbejdspladsen:
Stress
– Forebyg stress/behandling af stress. Bliv klædt på medf vigtig viden om hvordan stress opstår, de psykologiske mekanismer og omverdenens betydning. Aktivt kursus der veksler mellem teori og praksis.
Angst – Igennem angst og ud på den anden side. Få vigtig viden om de psykologiske mekanismer og omverdenens betydning for angst. Aktivt kursus der veksler mellem teori og praksis.
Kommunikation og samarbejde
–  Kommunikation i familie og på arbejdsplads. Få vigtig viden og erfaring om hvordan og hvorfor vi går skævt af hinanden, hvad vi skal gøre anderledes for at lykkes med kommunikationen, og hvilken indflydelse den har på vores relationer. Aktivt kursus der veksler mellem teori og praksis.
Assertiv kommunikation
Dybt ind i verbal, nonverbal kommunikation, med transaktionsanalyse og assertions træning. Vigtig viden og erfaring samt træning i hvordan vi selv har ansvar for at lykkes med kommunikationen, og hvilken indflydelse den har på vores relationer og egen autensitet. Aktivt kursus der veksler mellem teori og praksis.
Krise håndtering
At kende til hvad krise er , hvordan kriser udviklinger sig og hvordan man håndterer egen andres krise forløb gør en stor forskel i familien, på jobbet, i organisationer. Aktivt kursus der veksler mellem teori og praksis.

Outdoor event – »StaldPlus Special«

Udfordrende – Udviklende – Sjovt – Seriøst
2-5 dage alt inklusive. For grupper op til 24 pers.
Kursus som internat, eller anden aktiv event.
Hvad kan vi gøre for Jer?

Lær med heste – kursus

Til kommuner, virksomheder, institutioner,
foreninger, og private grupper.
Målrettes specifikke behov.

+Ledertræning kursus til ledere og mellemledere læs mere
Fordi den moderne leder har brug for professionel sparring udefra. Den fagligt dygtige leder kan blive endnu bedre gennem læring og udvikling sammen med hest.  Lederens autensitet, og forståelse for personligt lederskab løftes. Supervision og personlig træning med intelligent strategi, byder på ny udvikling hos lederen.
+Personale udvikling Læs mere om medarbejderkursus
Der skal andet til end ‘bare’ teambuilding, derfor har vi i StaldPlus regi udviklet en overbygning til teambuilding, som et udfordrende 2- eller 3-dags kursus for teamet. Ikke noget med at repelle eller svømme i koldt vand, men vi kan love dig at det vi laver af aktiviteter, er mindst lige så interessant og pirrende for sanser, mod og tanker, følelser og handling. Udfordring til teamet der rammer ind i Teamets behov for udvikling.

Vi inddrager heste på kurset, der forekommer ikke ridning og ingen terapi – men lærerige udfordrende aktiviteter der fremmer samarbejde, forståelse, refleksion, kreativ tænkning og ansvarlighed i teamet.

Derfor overbygning hos StaldPlus følges I af vores personale, som er i stand til at tune sig ind på ‘blinde pletter’, svagheder og styrker hos Jer, samt give menneskeligt støtte hvis det bliver nødvendigt. Ingen efterlades i tomrum, alt feed back og opsamling foregår professionelt og ansvarligt.

Når vi kalder aktiviteten for overbygning er det fordi vi kan gå i dybden med specifikke arbejdspunkter man ellers går let hen over. Der hvor der sker personlig udvikling, er når udfordringer tilpasses undervisningen og der sikres transfer til dagligdagen. Læs mere om medarbejderkursus.

Handikap
Er der nogen i personalet med synligt eller usynligt handikap?

De kan være svært at få personer med synlige eller usynlige handikap, med ud på aktive teambuilding kurser eller teamdage, med vandring, svømning, sejlads, repelling, boldspil, skydning, ridning, og fysiske udfordringer, ikke sandt?
Måske de ikke tager med, for hvorfor skal de bare sidde og kigge på? Inklusion gælder vel også på arbejdspladsen – eller hva’?
Hos os kan personer med handikap deltage på lige vilkår og et handikap vil også kunne fremstå som styrke. Her kan den medarbejder med handikap (eller hvis man i mange sammenhæng ses som det svage led) nemlig også deltage.
Har medarbejderen et usynligt handikap, og normalt vil vælger den slags aktiviteter fra, har det ofte vist sig, at disse mennesker overraskes over hvad de på det personlige plan får med herfra.

Ønsker du at afholde et personale kursus over en weekend med fokus på samarbejde eller andet tema så kontakt os i dag  og vi finder et hul i kalenderen. Der afholdes kurser for op til 30 personer.

Tilmeld dig et kursus her

 

Stald Plus er en del af GreenCare netværket Danmark