Kompetenceudvikling

Kompetenceløft og opkvalificering

Løft dine personlige kompetencer til et nyt niveau der vil kvalificerer dig til jobskifte. Personlig udvikling der giver dig mulighed for aktiv ændring af og forbedring af din personlige styrker og svagheder. Gennem teori og praksis i et forløb/kursus får du værktøj til at overføre i praksis hvad du lærer.

Hvilke kompetencer trænger til et løft?

Trænger I til at få et boost i jeres samarbejde, få kigget på jeres dynamik i teamet, stillet spørgsmål og afprøvet nye muligheder i strategi, beslutning og handling.Hvordan står det til med relationerne, findes der fnidder i krogene, eller begyndende mobning?
Er det svært at komme igennem dem at budskab eller trænger i bare til en vitamin indsprøjtning?
Måske skal teamet afsted, måske skal du tage med som leder og blive langt klogere på det team og jeres kompetencer sammen og hver for sig.
Med et kompetence løft vokser ikke blot én medarbejder men hele teamet!

Og hvem kunne ikke godt bruge en opkvalificering til de nye arbejdsopgaver i et nyt job?
Kom med og få trænet din evne i at kommunikere mere assertiv!
Hvordan går det med at være sammen med andre mennesker bliver du stille, eller frustreret og aner ikke hvad du skal sige, hvordan du skal reagere?
Kom med og få et social boost og stå bedre på egne ben derude på jobbet!
Har selvtilliden fået et knæk og vakler du lidt? Tvivler du på hvordan og hvad, fordi du har været væk fra arbejdsmarkedet i længere tid?
Kom med og spring på de udfordringer vi har til dig!

Blev du uden job, og det har du aldrig prøvet før? En brat opvågning hva’?
Må du gerne dygtiggøre dig, og deltage på et opkvalificerende kursus skule du komme med på vores.Ikke noget med at nørkle, her udnytter vi tiden således du få maks udbytte til at styrke din personlige sikkerhed, livsglæde og dit syn på fremtidige muligheder.

Opkvalificering

Skal du starte på nyt job, er sygemeldt eller du between-jobs og vil gerne udvikle dig på et opkvalificerings kursus?
Find dine styrker og få værktøj til at forbedre dem.
Forbedring af personlige kompetencer, relations kompetencer, kommunikations kompetencer, lær om dine beslutnings og handle strategier. Og blive klædt på til at undgå stress hjemme og på job.

Et kursus er måske den mulighed du leder efter for opkvalificering. Der oprettes kurser med 10 deltagere.