Kommunikation

Blive bedre til at kommunikere så dit budskab træder frem
Du bliver både tydelig og klar i tale og kropsprog på den uovertrufne mest ærlige måde du kan tænke dig. Med heste og assertiv kommunikation.kommunikation

Positivt og anerkendende
Med gennemslagskraft og autensitet kan du samtidig blive bedre i relationer til andre mennesker. Det handler ikke så meget om teknik, som man normalt lærer, for eksempel at bevidst aflæse andres kropsprog, eller bevidst styre eget kropsprog, for teknik gennemskues og du vil blive opfattet, utroværdig overfladisk, men andre mennesker folk siger det måske bare ikke til dig. Du kan udenadslære visse sætninger med en bestemt fremtoning, men dette afslører blot at det er en påtaget læring. Avs!

På et kursus får du rigtigt gode eksempler fortalt, vist og afprøvet.

Hestene er unikke i læringsprocessen
Det er særligt interessant hvad et assertions kursus kan bibringe dig af læring når vi inviterer heste med i arenaen, et kursus der giver ny forståelse og læring til hvad assertionstræning består af.
Du vil opleve større hverdags succes med assertiv kommunikation
Gennem korte oplæg tager legen og de praktisk øvelser fat om det kommunikation handler om: Respekt for sig selv og andre samt det hele budskab.

Slut med mudderkastning
Ikke mere pladder, fnidder og hvisken krogende, slut med usandheder og skjulte agendaer. Slut med udenoms snak og hvide løgne. Kom i ud busken og leg med på et kommunikations kursus!
Uanset hvor i en organisation du befinder dig, vil du med assertiv kommunikation kunne møde, kunder, kollegaer, ledere, andet personale og smitte dem assertivt med den gode tone. Det bliver ærligt og behageligt samt trygt at kommunikere Har du siddet til møde, og følt at der tales udenom, med uld i munden?

Har du følt dig usikker sammen med din leder din kollega?
Har du oplevet at blive verbalt ’kørt over” af din kone, kæreste, kollega eller andre, og vil du gerne finde ud af hvordan du undgår det fremover?

Når du kan samtale sikkert med forskellige persontyper får du også en god fornemmelse for at kommunikere, du vil sortere det overflødige fnidder fra, og blive ’klar i spyttet’.
Og du vil automatisk sortere i andre mennesker i troværdig og utroværdig, og vælge om du vil spilde mere af din dyrebare tid på vedkommende!

Du kan implementere den opnåede læring straks og direkte i din egen hverdag uanset på hvilke gulve du bevæger dig.