+SuperCamp

Unge på  +SuperCamp får lov at være ung
Du er med til alle aktiviteter med hest, hvis du har lyst.
Først og fremmest er vi sammen med heste, måske vi også rider en tur.

Her møder du dine egne grænser, får masser af udfordring, tager ansvar, lærer så meget mere om heste som ikke er rideskoleheste.

Du får mulighed for at at så et frø til din egen udvikling finde dine stærke sider, og fordelene ved at vælge mobilen fra og samværet til.
Frem for alt at kunne hygge sig sammen med hestene og på den ugelange Camp måske ride med på udflugt og tur i skoven.

Samvær i frihed – er frihed for dig og for hesten, det betyder at du ikke styrer, kommanderer, eller slår til hesten med en pisk, men der imod finder ind til at samarbejde med hesten om at gøre noget sammen. Således vil I sammen løse udfordringer på jeres vej. Går det godt med jeres indbyrdes forståelse, så kan samarbejdet ende ud i også at hesten lader dig sidde på sin ryg imens i samarbejde om hvilken tur I vil på.

Ridning i frihed betyder at hesten bærer dig, og du stadig ikke kontrollere med spark, slag eller hiv i en tøjle. Hos os er ridning uden sadel, uden bidsel i trensen, uden pisk.
Og din vægt må ikke overstige 90 kg.

kidcamp_B
+Campen inkluderer
God mad, gode toilet og  varmt brusebad.
Vi leger med hesten og sætter venskab og forståelse før ridning. Vi laver GODT horsemannship, med hestene. Går på skovtur i de tidlige morgentimer. Holder siesta. Daser i hængekøjen, eller ligger på marken ved hestene. Spiller spil, holder fri, er kreative, leger, laver mad sammen og spiser sammen, hjælpes om alt – også pasning af heste. Du får din egen hest på Supercamp.
vi gør også noget som vi ikke fortæller om på forhånd 🙂

Super Camp kan også være for en mindre gruppe unge /voksne fra bosted/institution/skole hvor der medfølger personale.
Kontakt os for booking af dato eller en snak om Jeres ønsker.

Stald Plus er en del af GreenCare netværket Danmark