+FamilieCamp

+FamilieCamp

Hos os kommer de supersøde og seje børn,
sammen med super-forældre
og super-bedsteforældre.

Vi kan hvert år se at hestene glæder sig over at møde vores sommergæster på +Camp.
Følg med på Facebook 😉

FamilieCamp er for alle hesteglade – nybegyndere som øvede.
Vil du lejrlivet, bo midt på marken tæt på hestene. Lave mad over bål og komme hinanden og hestene ved, så tag med på den næste + FamilieCamp.

Tilmeld dig her
+FamilieCamp 1
+FamilieCamp 2

Bo i Shelter eller telt på vores hyggelige Camp, vi laver mad over bål, leger med heste, rider i skoven, det er vildt, det er hyggeligt og inklusive alle måltider på vores +Camps.

+FamilieCamp 1 og 2 adskiller sig fra hinanden på indholdet af aktiviteter, samt antal af overnatninger.
På samtlige sommercamps tager vi armbåndsuret af stiller tiden på hestetid, slukker mobilen og kobler fra hverdagens stress.
Den dejligste sommer for dig der vil fyldes af oplevelser sammen med dit barn/barnebarn.
Her er ingen pasnings ordning, vi gør alting sammen!

Endnu et plus for menneske og hest!

+FamilieCamp 1

For de mindre børn med 1 voksen  (ekstra barn forhør om pris) 3 overnatninger.
Alder fra 7 år.
Se dato og Tilmeld dig årets Camp1 HerFAMILIECAMP11

Læs mere om Camp 1...


+FamilieCamp 1– er for de mindre børn  med voksen, begynder eller øvet.
Er du nervøs for at dit barn ikke kan klare en camp? Det skal du ikke være, de mindste børn er 7 år, og er sammen med egen forælder/bedsteforælder eller voksenven –  begge kan sagtens være nybegyndere. Vi hjælper hinanden allesammen, og de børn/voksne som har været her før og kender stedet, er rigtig søde og hjælpsomme.

Alle aktiviteter med heste er frivillige, I kan gå til og fra som i har lyst, tage en middagslur eller gå en tur for jer selv i skoven hvis I har brug for det. Man kan også finde en sval plet under et træ og tegne, eller læse en god historie.
I lærer nogle gode sange om heste, og ofte hygger både børn og voksne sig i en stille stund, eller med hopla og skrål med en af vores sange. Det kan også være meget hyggeligt at smide sig i græsset finde insekter og kigge på heste der går sammen i den store flok.
Og selv hestene deltager frivilligt, de er med fordi de også synes det er sjovt. Derfor er det glade heste du møder hos os, der sidder aldrig to personer på en hest, ingen tvang.

Vi laver mad  sammen, og spiser sammen, og vi  deles om alle opgaver. Børnene er for eks. super dygtige til at dække bord med blomster og andre kreative påfund, når de får lov.
Alle børn vokser, fordi de får præcis det ansvar de kan bære!

I får tilbud om leg og undervisning med heste hver dag fra tidlig morgen til hen på dagen. Masser af aktiviteter, lege samvær og læring med heste, og ridning ind i skoven.

Dagens program slutter ved aftensmaden, og store som små finder selv det bedste godnat tid.
Det plejer at være rigtigt hyggeligt lige fra solopgang og til vi er så trætte at vi ikke kan holde øjnene åbne selv med den bedste vilje 😉

I bor i telt-campen og har hestene lige uden for teltet, kun adskilt af hegn.

Gode toiletforhold og unikt vildmarksbrus (med varmt vand) og udsigt til din egen hest. Gå glad i bad!

+FamilieCamp 2

– ekstra indhold, ekstra dag, ekstra udfordring. 
Se dato og  Tilmeld dig årets Camp2 HerFamiliecamp2_A

Læs mere om Camp 2...


+FamilieCamp 2
Denne Camp er ny fra 2016 og her får de øvede voksne rig mulighed for meget mere voksen ridning med undervisning og egentid.
Familie Camp 2 – Er for de lidt større børn der gerne vil udfordres ekstra meget, sammen med hesten og alene. De voksne kan ride med ud på voksentur hver dag..
Her er en ekstra indlagt dag med særlig udfordring, samt en kreativ workshop hvor du kan lave dit eget armbånd af hestehår (prisen er inkl. materialer til 1 armbånd pr. person).
Camp 2 er med 4 overnatninger. Alder fra min 10 år.

Campen henvender sig til større børn med begynder eller øvede forælder/voksen (Dit barn kan sagtens være begynder.) Børnene er til gengæld så store at de har lyst til at være kreative og blandt andet har lyst til at flette armbånd af hestehår, med kun lidt voksen hjælp.
Børnene er ofte mere fingernemme end de voksne!
Der er stadig leg og skovtur med hest, hver dag, og måske en senere sengetid, de vildeste vandkampe eller orienterings ”løb” – med udfordringer ude i skoven. Det er frivilligt at deltage i aktiviteterne , men de fleste vil have det hele med, alt det svære, alt det sjove, og samværet med glade heste og mennesker 🙂
En skøn ferie fyldt med aktiviteter og hvile til hjernen.

Der er undervisning til din rådighed hver dag, fra tidlig morgen til hen på dagen. Masser af aktiviteter, lege samvær og læring med heste, og ridning i skoven.
Armbåndspakken er inkluderet prisen og afholdes som en lille workshop, pakken indeholder basis lås, de helt rigtige hestehår i den helt rigtige farve.
Det er stadig frivilligt om man vil deltage lave de personlige smykker som evigt minde.

For at ride med som voksen, ud på voksenture, er det et krav du på egen hånd kan sadle op, og håndtere en hest fra jord og i sadlen.
Det betyder at du har lært ridning ved de fine hjælpere, og ikke kun styrer med tøjlerne,
samt at du er helt tryg ved udridning.
Du kan også blive og ride på indhegnet område hvis det passer dig bedst. Du har derfor din basis hestehåndtering fra jorden helt på plads 🙂
I bor i telt eller shelter på campen og har hestene lige uden for kun adskilt af hegn.

Gode toiletforhold og unikt vildmarksbrus(med varmt vand) og udsigt til din egen hest. Gå glad i bad!

+FamilieCamp for udsatte/sårbare familier

– med de hensyn der er nødvendige til nogle dejlige dage sammen
Se dato og  Tilmeld dig Her

Læs mere om Sårbare familier..


+FamilieCamp med hensyn
Har du igennem din frivillig organisation, Kommune, fået bevilliget en Camp med dine børn, væk fra hverdagens besværligheder så er her mulighed i fred og ro, at bo ude i naturen, være semi-primitiv i 4-7 dage, hvor du samtidig deltager i hestegårdens aktiviteter, slapper af, og hygger Jer, få nogle nye venner, går på skovtur og blive tilbudt nogle gode faciliteter, erfarent personale, søde heste, dejlig undervisning og ikke mindst god mad.
Vi har årelang erfaring medHeste Camp for udsatte og sårbare – og kan tilpasse indhold og tempo til Jeres behov. Et fornuftigt afbræk fra hverdagen med nye oplevelser og tilført ny energi.
Her er plads til hele familien.
Vi tilpasser også gerne til en større samlet gruppe, ring eller skriv og få et tilbud til Jeres målgruppe.

Du har plads på Campen når du har betalt her
du kan også betale camp via mobile pay på nr. 20823511.

Læs mere om Stald Plus Camp ...


I ankommer om aftenen den første dag, enten har I spist hjemmefra eller i kan medbringe mad og varme over bål, der er fuldt program og alt inklusive på 2.-3. dag og på 4 (5) dagen, hvor der afrejse mellem kl. 15 og 17.

Tilmelding på shoppen kontakt os for pris på ekstra børn eller ekstra voksne.
Prisen er inkl. undervisning, leg med hest, aktiviteter og ridning, samt alle måltider.
Campen er inklusive: Heste, guide, undervisning, alle aktiviteter med heste. Adgang til toilet, bad, sange, skovture, bål, afslapning middagshvil, powernap, ridning og fuld forplejning.
Medbring gerne egen telt/campingvogn.
Eller lån hos os. Vil du bo i et af vore shelter, er det efter først til mølle princip.
Vi starter programmet meget tidligt på morgenstunden.
Den sidste dag slutter programmet sent på eftermiddagen efter 3-5 hele dage med heste.
Du får tilsendt det endelige program og fuld pakkeliste på mail senest et par uger før lejren starter. Vær opmærksom på der er begrænset deltagerantal på alle vore Camps og tilmelding lukker automatisk når holdet er fuldt.

Stald Plus har arrangeret hyggelige familiecamp for børn og voksne samme, gennem mange år.

familiecamp_Gg
Det handler mest om kvalitet i samvær, totalt hygge og masser af læring sammen, barn, mor, far, en bedsteforælder, onkel, moster, tante eller anden medbragt voksen.
Vi leger med heste, lærer om heste og hygger os fra tidlig morgen til vi trætte falder om i teltet hen på aftenen. Her er tilbud med heste du kan deltage fra tidligt-tidligt morgen.Familiecamp2_V
Det er frivilligt at deltage i aktiviteterne, du kan til enhver tid vælge at sove længe, gå tidligt i seng, tage et middags hvil, trække dig tilbage og få ro. Eller du kan deltage sammen med de andre på campen, i alt det vi laver sammen med hestene. Her er udeliv, døgnet rundt,  gode toiletforhold samt det dejligste vildmarksbrus (varmt vand) med udsigt til hestene.
Den hyggelige lejr- og bålplads er stedet vi samles til alle fælles måltider som vi laver sammen.
Du opfordres til trække dig tilbage og holde siesta i middagsstunden når det bliver for varmt. Her vil hestene også smide sig og holde fri.

Tempoet er afpasset så børn og voksne kan holde ud, hele dagen.
Aftensmåltidet laves af gode råvarer altid over bål som fælles projekt, og vi ved det er vigtigt at der skal være noget for enhver smag. Mad er vigtigt fordi i vi bruger meget energi sammen med hestene, så selvfølgelig hører der dessert til som afslutning på dagen.
Vi synger isheste sange, og bål fortællingerne ryster vi ud af ærmet til dem som gider at lytte.
Du kan trække dig tilbage i teltet og i stedet læse din egen godnat historie. Eller dele den med vi andre. Dagene er rigtigt hyggelige, og erfaringen siger at voksne bliver lige så trætte som de yngste. Alle børn får sig en favorithest som er ens helt egen hest i dagene på Campen. Men hestene bliver her på gåden når vi siger farvel den sidste dag.

Maks ryttervægt er 90 kg
Vi rider uden brug af bid og magt midler.

Stald Plus er en del af GreenCare netværket Danmark