Kursus

Stald Plus Kurser
med heste inddraget

aktuelle tilbud på StaldPlus Online Shop.

5 modulers samlet efteuddannelse
For Rideterapeuter og andet fagpersonale


Introduktion til Rideterapi   
Læs mere
Rideterapi og selvudvikling med heste (for alle). (1 modul – 3 sammenhængende dage)

Efteruddannelse Heste inddraget i terapi
Terapeutisk intervention ved hjælp af heste (for rideterapeuter og fagpersonale). Inkl. kursus materiale og udd. bevis. (4 moduler a 3 sammenhængende dage)  Læs mere

Stress – Forebyg stress/behandling af stress.
Angst – Igennem angst og ud på den anden side.
Kommunikation og samarbejde
–  Kommunikation i familie og på arbejdsplads.
Forældrekurser – om heste
Lær om heste i praksis, bliv klædt på til at hjælpe dit barn. Også for nye hesteejere.

Lær med heste – kursus
Til kommuner, virksomheder, institutioner,
foreninger, og private grupper.
Målrettes specifikke behov.  

Outdoor event – »StaldPlus Special«

Udfordrende – Udviklende – Sjovt – Seriøst
2-5 dage alt inklusive. For grupper op til 24 pers.

Lær med heste – kursus

+Ledertræning kursus til ledere og mellemledere læs mere
+Personale udvikling
Læs mere om medarbejderkursus
Der skal andet til end ‘bare’ teambuilding, derfor har vi i StaldPlus regi udviklet en overbygning til teambuilding, som et udfordrende 2- eller 3-dags kursus for teamet. Ikke noget med at repelle eller svømme i koldt vand, men vi kan love dig at det vi laver af aktiviteter, er mindst lige så interessant og pirrende for sanser, mod og tanker, følelser og handling.

Vi inddrager heste på kurset, der forekommer ikke ridning og ingen terapi – men lærerige udfordrende aktiviteter der fremmer samarbejde, forståelse, refleksion, kreativ tænkning og ansvarlighed i teamet.

Derfor overbygning hos StaldPlus følges I af vores personale, som er i stand til at tune sig ind på ‘blinde pletter’, svagheder og styrker hos Jer, samt give menneskeligt støtte hvis det bliver nødvendigt. Ingen efterlades i tomrum, alt feed back og opsamling foregår professionelt og ansvarligt.

Når vi kalder aktiviteten for overbygning er det fordi vi kan gå i dybden med specifikke arbejdspunkter man ellers går let hen over. Der hvor der sker personlig udvikling, er når udfordringer tilpasses undervisningen og der sikres transfer til dagligdagen. Læs mere om medarbejderkursus

Handikap
Er der nogen i personalet med synligt eller usynligt handikap?

De kan være svært at få personer med synlige eller usynlige handikap, med ud på aktive teambuilding kurser eller teamdage, med vandring, svømning, sejlads, repelling, boldspil, skydning, ridning, og fysiske udfordringer, ikke sandt?
Måske de ikke tager med, for hvorfor skal de bare sidde og kigge på? Inklusion gælder vel også på arbejdspladsen – eller hva’?
Hos os kan personer med handikap deltage på lige vilkår og et handikap vil også kunne fremstå som styrke. Her kan den medarbejder med handikap (eller hvis man i mange sammenhæng ses som det svage led) nemlig også deltage.
Har medarbejderen et usynligt handikap, og normalt vil vælger den slags aktiviteter fra, har det ofte vist sig, at disse mennesker overraskes over hvad de på det personlige plan får med herfra.

Ønsker du at afholde et personale kursus over en weekend med fokus på samarbejde eller andet tema så kontakt os i dag  og vi finder et hul i kalenderen. Der afholdes kurser for op til 30 personer.

Tilmeld dig et kursus her

 

Stald Plus er en del af GreenCare netværket Danmark