+Camp

Velkommen på +Camp i sommerperioden
–  plus for både menneske og heste siden 1990.
klik på linket og du kommer ind på StaldPlus Shop til aktuelle camps
+FamilieCamp for børn med egen voksen (alder min 7 år). Tilmeld
+VoksenCamp – for voksne der vil lære at håndtere heste fra jorden og modtage rideundervisning(begyndere). For øvede voksne der vil have opfrisket undervisning og nyde dage med egen-  eller lånehest. Forhør om opstaldning samt  vaccinations regler for medbragt hest.
+Mind & Soul Retreat med heste – Retreat med heste i naturen.+læs
 +Kid Camp for større børn der på egen hånd kan bo hjemmefra  +læs
– for børn/unge  der kan sove hjemmefra på egen hånd, som vil nyde nogle hyggelige dage på hesteskole.FamilieCamp1_B

Vi afholder flere +camps i sommerferien:
+SuperCamp for
unge -såbare unge der har brug for fritid, væk fra institution eller familie, evt sammen med støtteperson(ell mentor støtte).
+Kreativ Camp  (Hestefri camp) vi nørder kreativt uden heste.  Bruger hjernen og hænderne kreativt. Med solid undervisning samt tid til fordybelse.
Vi nyder ferien i det fri og lave skønne friluftsaktiviteter.familiecamp_Gg


EFTERÅRSFERIEN for børn og unge

2 hele dage på hestegård med alt hvad det indebærer.
Børn
7-13 år
Unge
13-17

Camp

Sommer og efterår:
Vær med i stalden, på marken og til at lege med hestene. Alt hvad der sker på en hestegård er du med til. Kom med bag kulisserne og få indblik i et liv med heste, hvor du er med til alt det andet end det man normalt gør på rideskoler. Du får ansvar for at hente heste, gøre dem i stand, og alt det der hører med til at have hest, i regn blæst er der nok at gøre med en islandsk hest.
Gå med ud i markerne, ordne hegn, muge ud. Du er også med hvis vi har besøg af dyrlæge, smed/hovtrimmer, tandlæge/massør og andre der kommer i det daglige. Du er med til at fodre, vaske ben og haler og hvad der er ellers er planlagt lige nu og her.
Vi tager på skovtur med og uden heste, du overnatter helt tæt ved hestene
læs mere under den lejr du gerne vil deltage på.

Efterårs ferien er uden overnatning. Du medbringer selv en stor madpakke, varmt tøj ekstra støvler og gerne ridehjelm. Vi slutter af med en fælles spisning sidste aften, hvor dine forældre kan deltage og høre om hvad du har lavet.