+Camp Børn /unge

+Camp er sommercamp for børn/unge
Leg, læring og hyggeligt samvær går op i en højere enhed på SommerCamp med islandske heste. Plus Camp er meget andet end traditionel ridelejr. Vi er gearet til at hjælpe dig med udfordringer du har med heste, er du usikker får du hjælp er du skarp og super dygtig finder vi passende udfordringer til du bliver endnu bedre. Kort sagt Plus Camp styrker dig i samværet med hesten.
Pris  4 dage 2750, 5 dage  3375.- (uge 26 og 31) tilmeld dig via mail så længe der er plads. Du kan ikke medbringe egen hest.kidcampE

Børn på +camp laver fjollerier og får lov at finde på, når de skal holde siesta og hvile sig. Det er ikke altid nemt at ligge stille med en bog, bare fordi det er så varmt at hestene holder deres middagshvil. Så hvad sker der? – Jo,  alt muligt -lige fra dansekonkurrencer, trolde fester, vandkampe, skønhedsklinikker, madunivers, klatring, portrætmaling, hestelege, gymnastik, blomsterbinding, hulefinding, og alt muligt u-muligt!!
Men hyggeligt og sjovt, DET er det helt bestemt 🙂
Unge på +Camp får lov at være teenager
Møder sine egne grænser, får masser af udfordring, tager ansvar, lærer så meget mere om heste som ikke er rideskoleheste. Den unge udvikler sig og frem foralt hygger sig sammen med hestene, de dygtigste kan – når og hvis de er klar til det, ride med på udflugt og ture ud i skoven.

kidcamp_B+Campen inkluderer
God mad i massevis, toilet, varmt brusebad, hvor alle, med eller uden tandbørste – børster tænder. Vi leger laver GODT horsemannship, med hestene. Rider, går på skovtur og når rigtig meget, på de få dage vi er sammen.
Stald Plus Islandsheste sangene kan du lære udenad hvis du vil. Vi synger dem hver dag.
Så laver vi også noget som vi ikke fortæller om på forhånd.

KidCamp_AEr du klar eller ej?
Det er vigtigt, ikke kun for dig men også for de andre deltagere at du er klar til camp.
Vores holdning er at det er ikke okay over for de tilbageblivende, at smutte hjem i utide.
Tilmeld dig de dage campen varer.
Vær opmærksom på: vi forventer du er 100 % tryg ved at sove ude. At du selv har lyst  at deltage (ikke kun fordi mor synes du skal)
Hvis du er usikker på om du er klar, så er det ikke en camp for dig. Vi er ret strikse med at du skal kunne sove hjemmefra, for vi har nogle gange stået med én der alligevel ikke var klar til at komme ud på egen hånd og måtte hentes hjem midt i campen fordi hjemveen blev for stor.

Er du som forælder i tvivl om du kan undvære dit barn, bare rolig det kan du.Kidcamp_C
Kære forældre, er I usikre på om barnet kan være hjemmefra og undvære Jer? Så tag med på vores familiecamp sammen med Jeres barn(børn). Lad ikke heste campen for børn blive til  en øvecamp i at være hjemmefra, har I brug for øve-camp så opretter vi gerne en ekstra dag forud.

Eller, måske dit barn hellere må vente et år eller to,
det er erfaringer fra de tidligere camps der ligger til grund for vores forslag om at vente. Alle  børn, både små og store kan få hjemve, men vi anbefaler at du inden du kommer på sommercamp i forvejen har øvet dig i at være hjemmefra flere dage uden forældre (nok i sær mor!)

Hvis et barn har svært ved at undvære sin familie, og må have kontakt hjem hele tiden, oftest ved sengetid, kan det til tilskynde barnet en ekstra kraftig hjemve, så eneste løsning er at blive hentet hjem. De tilbage blivende børn, som ikke ringer til deres moar, bliver påvirket af at én pludselig bliver hentet. De kan let føle sig svigtet, fordi kammeraten hellere vil hjem. De kæmper for, på den ene side at forstå den som tager af sted, og rumme at vedkommende barn gerne ville hjem, samtidig kan de selv mærke et stik af hjemve, eller et kæmpe savn der kræver ekstra meget voksen fokus. Når børn er sammen i en gruppe, som de er hos os og har det rart, stjæler det fokus fra alt det sjove i aktiviteterne og det hyggelige samvær med hinanden, når én pludselig hentes hjem. Og – hjemve smitter!

En pige sagde engang: “Det er ligesom at spise desserten og lade opvasken stå til os andre”!
Børneflokken på en anden camp var enige: “Det er synd at pludselig få så meget hjemve, fordi vi andre bliver også kede af det, men når hun tager hjem, går hun også glip af alt det fede sammen med os. Nu har vi lige lært hende at kende og hun sagde ikke farvel, tog bare afsted. Så må man hellere blive væk indtil man er helt klar”.
Det giver børnene ret i.
Vi vil gerne være med til at sørge for dit barn får en god oplevelse på camp med heste, og det er du som forælder, den største del af, kan lykkes. Derfor er forventningsafstemning alfa-omega, så ring hellere til os en gang for meget end slet ikke 🙂 det samme gør vi til dig, hvis der opstår en situation vi mener bedre kan håndteres med din hjælp.
Mobning – Vi accepterer hverken mobning eller mobbe-lignende drillerier.
Vi værdsætter en fornuftig, positiv omgangstone, krydret med en kærlig humor, og kan med stolthed sige, at deltagerevaluering viser, ingen deltagere har følt sig mobbet eller drillet.
Hjemve Indimellem kan en deltager få hjemve, sådan er det bare, og det kender vi alle sammen til. Vi sørger for trøst og opbakning, så vidt det er muligt,vi har en telefon så barnet altid kan ringe hjem eller modtage opkald. Og det er helt almindeligt at resten af flokken godt ved hvad hjemve er for en størrelse, og derfor vil gøre alt for at det er rart at være her, og at være sammen om at være hjemmefra.
Mobiltelefonen er ikke med, den er overflødig.
Sådan har det været de sidste 20 år hos os, og i dag er det mere end nogen sinde før- endnu mere vigtigt at holde fast i. Det er også befriende ikke at have ansvar for noget dyrt mekanik, der kan blive væk, vådt eller trådt itu. Vi knipser billeder med vores kamera og deler med Jer bagefter, og de plejer at være rigtig gode. Så kamera er heller ikke nødvendigt.
Der kan ske uheld, det er sjældent men vi er forberedte og har jo fået det direkte tlf nummer til mor eller far.
Medicinering Hvis en deltager har brug for medicin, så hjælper campens voksne med opbevaring og at huske tidspunkt, dosering. Vi skal vide det ved tilmelding.

Vil du gerne på en sommercamp, oprettes de med 10 deltagere i uge start- og slut ugerne af skolernes ferie
– skriv og reserver en plads.