Behandlerkursus

Få inspiration til at inddrage heste i dit arbejde med mennesker, børn, unge, voksne

Er du faguddannet pædagog, lærer, psykoterapeut, psykolog, psykiater og vil du gerne inddrage heste i din praksis med sårbare mennesker eller lærer om hvordan det kan lade sig gøre?

 1. ”Introduktion til hestekræfter i terapien” tilmeld dig her
 2. ”POWER” Komprimeret kursus for behandlere tilmeld dig her
 3. Heste kræfter i terapien og psykoterapeutisk ridning” tilmeld dig her
  Efteruddannelses forløb på 4 moduler: 4x 3 dage med terapeutisk intervention ved hjælp af heste.

Beskrivelse af kurserne:hestekræfter
Kursus 1
Introduktion til hestekræfter i selvudvikling – for alle med seriøs interessefor heste og hesteterapi

 • -og for dig som er fagligt velfunderet inden for dit fag pædagogik, psykologi, psykoterapi, læring – men uden eller begrænset kendskab til heste
 • og for dig som er velfunderet inden for hesteverdenen, har begge ben solidt plantet i horsemanship, er hestemenneske, eller er super-rytter men mangler  pædagogisk/psykologisk uddannelse.
 • og – for dig som selv har flere heste og gerne vil introduceres til en verden af selvudviklings muligheder sammen med hestene
 • og for dig der ønsker en indgang og introduktion til hvad heste er og kan
  du er fx , sagsbehandler, lærer, institutionspersonale der påtænkes som medhjælper og assistere i rideterapi. Tilmeld dig her

Efteruddannelse/Kursus  – intensivt kursus for fagpersonale Pædagog/psykolog/psykoterapeut:

 1. Power – Hestekræfter i terapi
  er for behandlere med pædagogisk- psykologisk- lærer uddannelse
  Du har et solidt for kendskab til heste, veluddannet hestemenneske eller har deltaget på intro kurset, du har gået i min. 10 timers egen terapi(må kunne dokumenteres) og der bearbejdet med et personligt følsomt tema.
  (Har du ikke gået i terapi, kan du starte på kurset på dispensation, hvis du hvis du samtidigt indgår aftale om et forløb med samtale terapi (eller terapi med heste) her i klinikken, forinde og/sideløbende med kurset. tilmeld dig her.
 2. Kursus – Efteruddannelses forløb “Hestekræfter i terapien” terapeutisk intervention med heste inddraget er kun for behandlere, psykologer, psykoterapeuter, pædagoger og sundhedsfagligt personale eller allerede uddannede rideterapeuter. tilmeld dig her
  De 4 moduler er inkl. Power (modul1). Her er krav om at sætte sig ind i faglitteratur der udleveres ved afslutning af POWER modulet. Der udleveres bevis for gennemført uddannelses forløb med angivelse af timeantal – der accepteres ikke fravær !!
  Efter dette uddannelsesforløb har du arbejdet med klienter i praksis,
  fået viden om opstart af terapi, hvordan du tilrettelægger sessioner, hvilke klienter du kan modtage og hvilke ikke. Hvordan du kan inddrage heste i terapi og lave terapeutisk intervention ved hjælp af heste med børn, unge og voksne. Vi gennemgår teoretisk og praktisk metode til krops analyse. Du afprøver værktøjer og praktiske øvelser du kan anvende i praksis. Du øver i at opdele rideterapi hhv i pædagogisk og psykoterapeutisk tilgang, og tilrette din terapi specifikke målgrupper.
  Det forventes af dig at du møder vel forberedt til hvert modul, at engagerer dig med lyst til at fordybe dig fagligt, at du bidrager fagligt og personligt på samtlige moduler.
  Det forventes på kurser for fagpersonale at du selv har gået i egenterapi minimum 10 timer og der har bearbejdet et følsomt personligt tema som er godt afrundet.
  Er dette ikke tilfældet kan du evt få dispensation ved at indgå aftale om terapi i klinikken sideløbende med dit efteruddannelses forløb.
  Du må forvente en skriftlig og mundtlig slut evaluering/ikke eksamen. Du evaluere løbende på de  enkelte moduler herunder også dit personlig arbejde i praksis.
  Du arbejder med prøve klienter under live supervision hele forløbet. Og det forventes at du arbejder med klienter derhjemmer ind imellem moduler, som lektier, og at du beskriver disse seancer.

Hvert modul afholdes over en forlænget weekend på 3 hinanden følgende dage.
Der accepteres ikke fravær. Og du må forvente hjemmearbejde i aften timerne.

Dette for at sikre gode fagpersonlige forudsætninger for alle på kurset.

Arbejder du som coach og vil du gerne tilbyde virksomhedsløsninger i form af kurser med heste inddraget så  er det muligt at indgå samarbejde om kursus forløb.

Det er muligt at rekvirere og samarbejde omkring individuelle forløb og kurser/workshops, oplæg,
in-housekurser, rettet til brugere/elever, forældre og/eller personalegrupper med et relevant emne.
Stald Plus har i mere end 10 år tilbudt disse fagkurser i terapeutisk intervention med heste og rideterapi.
Bestil et oplæg om erfaringer i terapien med heste inddraget
eller tilmeld dig et foredrag hos Stald Plus